Ahjärventalo

Ahjärventalo, tai Ahjärveläisten talo kuten sitä myös kutsutaan, sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Vesijärven rannalla kävelymatkan päässä Kangasalan keskustasta.

Omalla 1 400 m² tontilla sijaitseva rakennus valmistui vuonna 1950. Alkunsa talon rakentaminen sai Kivennavan-Ahjärveläisten Karjalaisten kannatusyhdistyksen edeltäjän, Ahjärven Vapaaehtoisen Palokunnan aloitteesta vuonna 1949. Tontilla on Vesijärven rantaviivaa noin 30 m. Uimaranta on matala, hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen. Rannalla on myös laituri.

Ahjärventaloa on pidetty talkoovoimin hyvässä kunnossa ja nykyisin yhdistys vuokraa taloa myös ulkopuolisille eri tilaisuuksien kuten häiden, syntymäpäivien, rippijuhlien kuin myös kokousten tai muiden kokoontumisten pitopaikaksi.

Perustiedot

Perustiedot

Rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 90 m² sisältäen 60 m² salin lisäksi keittiön, apukeittiön sekä WC:n. Salissa on tilaa 40 henkilölle.

Talo on lämpöeristetty ja varustettu ilmalämpöpumpulla. Huonelämmitys tapahtuu sähköllä.

Keittiö on koneellinen sisältäen pakastimen, sähkölieden, kaksi kiertoilmauunia sekä astianpesukoneen.

Varustus

Varustus

 • Pakastin
 • Jääkaappi
 • Astianpesukone
 • Kiertoilmauunilla varustettu hella
 • Erillinen kiertoilmauuni
 • Mikroaaltouuni
 • Kahvinkeittimiä
 • Vedenkeitin

Hinnasto

Hinnasto

Kiinteistön vuokrahinnasto

Viikonloppupe klo 12 alkaen, su klo 18 saakka.450 €
Viikonloppupe klo 12 alkaen, la klo 24 saakka.300 €
Lauantai250 €
Sunnuntai250 €
Arkipäivä150 €
Kokoukset arkisinMax 5 tuntia.80 €

Muut vuokrat

Valkoiset pellavapöytäliinat 8 € / kpl sis. pesun.

Vuokralainen on velvollinen siivoamaan jälkensä. Jos vuokralainen ei siivoa taloa, laskutamme lisäksi siivouksesta 150 €.

Erillistä varausmaksua ei peritä.

Hinnat alkaen 1.1.2019. Voimassa toistaiseksi.

Vuokraehdot

Vuokraehdot

 1. Vuokraaja sitoutuu maksamaan sovitun vuokrahinnan määräpäivään mennessä.
 2. Vuokraaja vastaa mahdollisesta tilan kaluston ja muun irtaimiston siirtämisestä, takaisin siirtämisestä sekä kiinteistön, kaluston ja muun irtaimiston säilyttämisestä vahingoittumana. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kiinteistölle, kalustolle tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.
 3. Vuokraaja vastaa myös talon siivouksesta käytön jälkeen. Mikäli loppusiivous on jäänyt vuokraajan osalta suorittamatta, tullaan siivous teettämään ulkopuolisella siivousliikkeellä joka laskuttaa työn kokonaisuudessaan vuokraajalta.
 4. Vuokraajan yhteyshenkilö on vastuussa vastaanotetusta kiinteistön avaimesta. Avaimen katoamisesta aiheutuneet avainkulut ja lukituksen uusimiset peritään vuokraajalta.
 5. Vuokranantajalla tai hänen valtuuttamallaan edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.
 6. Muilta osin kiinteistössä tullaan noudattamaan yleistä järjestyslakia 612/2003.

Järjestyssäännöt

Järjestyssäännöt

Uusi järjestyslaki pyrkii edistämään järjestystä ja turvallisuutta yleisillä paikoilla. Yleiseen järjestykseen liittyvät säännöt ovat koko maassa samat 1.10.2003 alkaen. Aiemmin Suomessa ei ollut järjestyslakia, vaan voimassa olivat kuntien hyvinkin erilaiset järjestyssäännöt.

Järjestyslaki koskee yleisesti käytettäviä paikkoja riippumatta siitä, kuka paikat omistaa. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi tiet, kadut, jalkakäytävät, torit, puistot, uimarannat, urheilukentät, hautausmaat, yleisön käytössä olevat rakennukset, kulkuneuvot, virastot, toimistot ja ravintolat.

Haluaisitko järjestää juhlasi Ahjärventalossa?

Ota yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi sekä toivomastasi ajankohdasta. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

  Valokuvia Ahjärventalosta ja ympäristöstä